Следвайте Гласове в ТелеграмВластта е във вашите ръце! С тези думи

...
Следвайте Гласове в ТелеграмВластта е във вашите ръце! С тези думи
Коментари Харесай

Костадинов пред бургазлии: Властта е във вашите ръце

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Властта е във вашите ръце! С тези думи ръководителят на „ Възраждане “ доктор Костадин Костадинов, се обърна към бургазлии, които пристигнаха за отворената среща с него и претендента за кмет на общината Тодор Ангелов.

„ Възраждане “ е събитие, което освен преначертава електоралната карта на България, а се трансформира и в европейско събитие, уточни Костадинов.

Предстоят ни 256 избора в цялата страна и след тях ще сме втората политическа мощ, сподели водачът на групировката. Ако успеем да спечелим всички кметски места, които сме си сложили за цел, това ще е дребна гражданска война, разяснява Костадинов.

Той прикани пристигналите за срещата да почитат всички жители и да се борят за тяхното доверие и като образец уточни, че „ Възраждане “ имат 30 000 гласа от някогашни гласоподаватели на ПП-ДБ.

„ Подведени хора постоянно е имало, нашата работа е да им отваряме очите. “, акцентира той.

Кандидатът за кмет на община Бургас Тодор Ангелов подчертава на срещите с хората, които „ Възраждане “ провежда от началото на акцията.

„ Търсят ни за подпомагане за „ дребни проблеми “, чието решение е елементарно, само че хората са забравени от ръководещите. “, сподели Ангелов и акцентира, че в случай че бъде определен за кмет, той няма да си седи в кабинета, а ще е измежду хората.

Ще обиколя и всички търговски представителства на огромни компании, всички търговски аташета на посолства в търсене на вложители в производства с добавена стойност, с цел да съживим стопанската система на Бургас, акцентира Тодор Ангелов.

Създаването на кръвен център, засаждането на зелени пояси от ниска растителност към главните пътища, домове за възрастни хора с налични такси бяха част от тематиките в предизборната стратегия, които претендентът за кмет на „ Възраждане “ засегна пред жителите.

Бургазлии задаваха въпроси към доктор Костадин Костадинов по отношение на националната сигурност, самодейностите за основаване на американски бази, опциите за задгранични вложители.

Председателят на „ Възраждане “ се обърна към хората с апел да вземат решение за бъдещето си, тъй като то е в техни ръце.

„ Имаме два избора пред нас – „ Възраждане “ или цялостна съсипия. “, приключи доктор Костадинов.

„ Възраждане “ е с номер 42 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР